HTML

Ablak Ajtó Ablakabb

Blogolni kell, avagy: "Blogolare necesse est" Ablak, ajtó és árnyékoló témában meglehetősen sok tapasztalatomat igyekszem közkinccsé tenni itt.

Friss topikok

Linkblog

2009.11.29. 09:55 Ablakos Ő szintén

Beltéri ajtó Győr és nem Győr azaz Magyarország de akár Szlovákia

Üdv!

Ha nem szeret bla-bla-bla meséket olvasni, de érdekli egy kiváló ajtó, egyszerűen KATT IDE.

A többieknek pedig:

Örülök, hogy megoszthatom Önnel-Veled azon termékünkről ismereteimet, amit magam is megvásárolnék tőlem még ezekben a gazdasági (politikai-pénzügyi-manipulatív) válságos időkben is. :-)Az egész úgy kezdődik, mint egy hagyományos mese, eccervolt-holnemvolt-220volt…

Szóval létezik a hazai nyílászáró piacon családi alapon működő 70 embernek munkát adó beltéri ajtó gyártó, akinek tapasztalataim szerint első A VEVŐ.

Az építőipar területén ez annyira nem is könnyű, ugyanis ott van a „technikai ellenzék” –a kőművesfaktor, a „pénzügyi ellenzék” –a körbetartozásnak átkeresztelt félkörbetartozás, aztán az „esztétikai ellenzék” –a multicégek által gyártott-forgalmazott tetszetős külső mellett sokkal szerényebb beltartalommal bíró ajtók tömkelege.

Amint partnerként látom, ezeket többé-kevésbé ki lehet védeni.

Kőművesfaktor ellen gyógyír az alapárban-egyedi méretre gyártás, ráadásul alaphatáridővel! Korábban megtapasztaltam, hogy nagynevű egymást bekebelező gyártóknál 30 ajtó késedelmes szállítását tudta okozni egy azaz egy darab tolóajtó összelogisztikázása. Persze ezen a területen van még mit fejlődni, ugyanis az utólag beépített tokrendszer azt a néhány dolgot kívánja, amit az építőipar nem: egyenes, derékszög, vízszintes, függőleges  és ami nagyon fontos: Nem a méret a lényeg! És ezt most nem férfiakat nyugtatgató füllentő nők mondják :-) Információm van arról, hogy már fejlesztés alatt van a hordó alakú vakolathoz építhető ajtó, de még nincs készen.

„Körbe” tartozás ellen roppant egyszerű módszer, hogy a termék szállításkor fizetendő. Az ezáltal vesztett piac inkább nyereség, mert a kajmán szigeteken vitorlázó, vagy szilikoncici-ajándékozó honi (vagy nemhoni) beruházók, alvállalkozólenyúló generálkivitelezők vevőnek még kisbetűvel sem nevezhetők. Végül a lufiürességű multiválaszték ellen adott egy több mint 30 féle színből és csak a képzelet által határolt forma-minta kollekció, amibe bőven belefér, hogy a VEVŐ vagy tervezője, belsőépítésze határozza meg a beltéri ajtó szín és formavilágát. Csak úgy mellesleg az ajtólapok 5 mm MDF hordozóra laminált melamingyanta alapú nagykeménységű felületükkel papírrács betéttel is felülmúlják sok 2,5 mm-es lemezeléssel készülő faforgács betétes versenytársukat stabilitásban (tapasztaljuk) és súlyban (érezzük) egyaránt. Naná hogy van tömör és furatolt faforgácslap is, csak kérni kell…

Ha a kedves olvasóban eddig nem tudatosodott volna, akkor most elmondom ez itt egy reklámiromány ám, amivel elsődlegesen Önmagunkat kívánom futtatni. Perszehogy nem a beszállítómat reklámozom de ez nem jelenti azt, hogy mindenkit magam akarok kiszolgálni. Ha valaki messziről érdeklődik, annak is tudok segíteni, a lényeg csak az érdeklődés.

Ezek után a VEVŐ feladata csak annyi, hogy megkeresi cégünket és a többit bátran ránk bízhatja.

 Üdvözlettel: Borbély Zoltán

Most jön az, ami a guglinak kedves: kulcsszavazok: Beltéri ajtó Győr, Győr beltéri ajtó, laminált ajtó, Olcsó ajtó, egyedi ajtó, ajtógyár, ajtógyártó, belső ajtó, ajtócsere, műanyag ablak, nyílászáró, műanyag nyílászáró, laminált ajtó, utólag beépíthető ajtó, acéltokos ajtó, ajtóbeépítés

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ablakabb.blog.hu/api/trackback/id/tr631560265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása