HTML

Ablak Ajtó Ablakabb

Blogolni kell, avagy: "Blogolare necesse est" Ablak, ajtó és árnyékoló témában meglehetősen sok tapasztalatomat igyekszem közkinccsé tenni itt.

Friss topikok

Linkblog

2014.05.11. 21:13 Ablakos Ő szintén

Porta Doors -Porta KONCEPT ajtó

Porta Doors -Porta KONCEPT ajtónk az eladási lista élén!

Az Ablakabb Bt, mint a Porta Doors ajtógyártó győri képviselője a beltéri ajtók teljes vertikumát kínálja. Örvendetes tény, hogy a vásárlói trendek elindultak nálunk olyan irányba, hogy a megvásárolt ajtó minősége fontossági sorrendben egyre többször megelőzi a termék árát. Nem véletlenül lett legszeretettebb termékünk a Porta KONCEPT ajtócsalád. Modern vonalvezetése kidolgozott tervezés és minőségi anyagválasztás jellemzi. Az első bemutatótermi nyitás-csukás próba meggyőzi az érdeklődőket arról, hogy minőségi terméket választanak. Színeiben a különféle szintetikus felületek széles teret engednek a belsőépítészeti fantáziának. Kérje kedvezményes ajánlatunkat erre a termékcsaládra, vagy más-Önnek tetsző termékekre.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ablakabb.blog.hu/api/trackback/id/tr596153677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása