HTML

Ablak Ajtó Ablakabb

Blogolni kell, avagy: "Blogolare necesse est" Ablak, ajtó és árnyékoló témában meglehetősen sok tapasztalatomat igyekszem közkinccsé tenni itt.

Friss topikok

Linkblog

2010.04.12. 17:59 Ablakos Ő szintén

Garázskapu Győr és környéke, Szlovákia, Ausztria

lásd még: www.ablakabb.hu

Garázskapuk

Garázskapukat nemcsak Győrben és környékén, de északnyugat dunántúl mellett Ausztria és Szlovákia területére is szállítunk, referenciákkal rendelkezünk. Garázskapuink alapanyaga mindkét oldalon horganyozott, időjárásnak tökéletesen ellenálló acéllemez, közötte 40 mm vastag poliuretán hab, ami a 0,5 Wm2/K° hőszigetelést biztosítja. A két horganyzott lemezt alapszínként fehér festék fedi. A vezetősín, a beépítő keret, a zsanérok, a torziós rugó és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak.

kapukép

A garázskapuk egyenletes lágy működése a felhasznált torziós rugóknak köszönhető. A rugókat minden garázskapumérethez számítógép segítségével méretezik.

A garázskapuk egyedi szélességi méretben, kazettás és vízszintesen bordázott mintázattal, faerezetes dombornyomással, a RAL színskála 190 választható színében, valamint az igazi fához megtévesztésig hasonló aranytölgy kivitelben készülnek.

Egyszerű Garázskapu Szimpla Garázskapu Komplexebb Garázskapu

Forma és színvilága, valamint a többféle ablakmintázata a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel.

Fehér bordázott kapuk

 

Fehér kazettás kapuk

Aranytölgy bordázott kapuk

Aranytölgy kazettás kapuk

Garázskapuinkat a kor igényeinek megfelelően motoros működéssel is kínáljuk. Többfunkciós távnyitóink összehangolhatóak kapunyitó rendszerekkel, vagy lakásriasztókkal is igény szerint. Motorleírásunk itt

Motor

Nagy választékban kínálunk ablakozási megoldásokat is

Egyszerű kapuüveg minta
Boltíves kapuüveg minta
Osztott boltíves kapuüveg minta
Osztott egyszerű kapuüveg minta
Boltíves tagolt kapuüvegminta
Boltíves osztott tagolt kapuüvegminta
Komplex kapuüveg minta

A dupla acéllemezes szendvics szerkezet és a belső merevítők nagyon stabil panelszerkezetet alkotnak. Az akadálymentes gördülést állítható, masszív kivitelű zsanérok és csapágyazott nylon görgők biztosítják. A kapulapok alsó és felső szélei ujjbecsípődés ellen védett kialakításúak.

Szólj hozzá!

Címkék: garázskapu győr motoros garázskapu garázskapuk szekcionált garázskapu szekcionált garázskapu győr garázskapucsere garázskapu motorizálás automata garázskapu győr építőipar győr


A bejegyzés trackback címe:

https://ablakabb.blog.hu/api/trackback/id/tr991915330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása